Urgent doubt

Hello everyone.

     One of my friend is writing this time ipcc exams.As the exam date got postponed that person has asked for extension of leave during articleship.That persons Principle told it will be calculated as leave of absence.Will it be connsidered so? Pls answer with correct info.

 

Thank you

Lakshmi

Replies (3)

see regulation 59 and 74 of CA Regulation,

                The Institute's examination days, (including intervening holidays), or days for attending a course at an Academy of Accounting conducted by the Institute shall not be treated as leave.

     so enjoy holiday.

Agree with Siddharth...

Agree with Siddharth...

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Chartered Accountant

DPV & Associates

Chennai

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 November 2026
Article Assisstant

DPV & Associates

Chennai

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Paid Assisstant

DPV & Associates

Chennai

CA Inter

View Details