Is direct payment to print media for advertisemnet exempted from TDS???
No, these transactions are covered under section 194C (Payments to Contractors - advertising) and hence TDS is to be deducted from the payments made to them.
What is TDS for billing above 10 Lakhs in print media ? normally it is 2% TDS.
Your are not logged in . Please login to post replies Click here to Login / Register
More recent discussions | Post
SRJP & Co LLP
Kochi
CA Inter
Zerdi & Co. Chartered Accountants
Pune
AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES
New Delhi
B.Com
Continental Belting Pvt Ltd
Mumbai
Elite Taxation
CA Foundation
Fytomax Nutrition Private Limited
Aurangabad
manufacturing
CMA
N N V Satish & Co.,
Hyderabad
India's largest network for finance professionals
Alternatively, you can log in using: