Tcs u/s 206cq

can I file itr 1 if there is TCS u/s 206cq in 26 as?
Replies (2)
Quick Summary
This discussion addresses a query regarding filing ITR 1 when Tax Collected at Source (TCS) under section 206CQ appears on Form 26AS. The initial response expresses doubt about the applicability of ITR 1 in such cases and requests further clarification on the nature of the payment. It's noted that there is no section 206CQ in the Income-tax Act, 1961, suggesting a potential misunderstanding or typo in the section number.

Very doubtful. What for the payment made for?

Can you please elaborate since there is no section 206CQ in the Income-tax Act, 1961

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details