St on toll tax and parking

I have a query on Service Tax, as applicable on Toll & Parking paid by us and entire amount claimed through bill from client, if yes, and not doing yet so what will do ?

Many people say's that Tax not applicable on Tax (Toll Tax), so how to explain to corporate client, any notification on this by Govt. Deptt.

Replies (2)

there is no service tax on toll tax (refer negative list).. if commission is charged on toll then service tax is levied on such commission

 

 

 

Regards,

CA Sayli Jain

sayli12345 @ gmail.com

no service tax applicable on toll tax paid. refer the below link.

https://www.servicetax.gov.in/circular/st-circular12/st-circ-152-2012.htm

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
06 October 2026
Assistant Manager - Audit and Compliance

Ravi K Jain & Co

Noida

Others

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article Assistant

Malhotra Rajesh & Associates

New Delhi

B.Com

View Details
Company
05 October 2026
Senior Accountant

Vision IT Peripherals Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details