Is service tax applicable on the rent of hostel collected by non-educational private entity?
Dear Mr. Prashad,
Services of Hostels used for residential purposes will be exempt. Assumption there tariff rate is below Rs. 1000 per day.
Thanks for reply....but can u pls share the source like any notification/circular?
Dear Prasad,
Entry no 18 of mega exemption notification no. 25/2012-ST dated 20-6-2012.
but as per my interpretation Entry no 18 of mega exemption notification no. 25/2012-ST dated 20-6-2012 does not include Hostel.
The Word "other commercial places meant for residential or lodging purposes" covers Hostels, bed & breakfasts etc.
Your are not logged in . Please login to post replies Click here to Login / Register
More recent discussions | Post
Shyam S Gupta and Company
New Delhi
CA Inter
ADY & CO.
Graduate (Any)
Zerdi & Co. Chartered Accountants
Pune
Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants
Mumbai
CA Final
KDSS
B.Com
Rize.farm
Bengaluru
CA S KUMAR GUPTA & CO
Amritsar
SANKARAN & KRISHNAN
India's largest network for finance professionals
Alternatively, you can log in using: