Service tax

Dear Members,

One of my client is a dealer of leading motorcycle company. In his premises, he is providing some space to Finance Company's agents. When customer opt for this finance company for finance, Finance Company gives commission to dealer in lieu of space provided. 

Whether dealer is required to charge Service Tax for providing space and if yes, in which service he would be covered?

Thanks.

Replies (1)

Don’t worry too much about the classification, as classification is not mandatory by notification but by Circular, which is not binding on assesses; Further, such classification is merely for the purpose of tracing revenue from different industries; as all the taxable service categories have been deleted with the omission of Sec.65 of the Act.;

 

However, you may classify it to be renting of immovable property.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details