Once Secretarial audit is applicable for a company, is its applicability continous?
Applicability has to be checked on year to year basis. [Refer Sec.205(1) and Rule 9 of Companies (Appointment & Remuneration of Managerial Personnel) Rules 2014.]
Thank You sir.
Your are not logged in . Please login to post replies Click here to Login / Register
More recent discussions | Post
Amplio Invest
Mumbai
M.Com
RRPM & Associates LLP
Chennai
CA Inter
ADY & CO.
New Delhi
Graduate (Any)
SANKARAN & KRISHNAN
B.Com
Varma Raja & Associates
Thrissur
Malhotra Rajesh & Associates
Synergy Keystone
sankaran and krishnan
India's largest network for finance professionals
Alternatively, you can log in using: