Reverse charge rule 2(1)(d)(i)

hey guys , plz help

if the person liable to pay service tax i.e service receiver is in non taxable territory then which section or rule is made for such situation or person.? Is there any practical solution for such situation .. 

waiting for reply

Replies (4)
Then service provider will be liable to pay.i think it is given in proviso to this rule.check bare act

please refer Place of Provision rules

Rule 2(1)d pls refer... Service provider will be liable to pay service tax...
No service tax Because place of provision is the place of service recipient And if service recipient is in non taxable territory He will not be liable to service tax

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
08 October 2026
SALES TELECALLER

HIRE NOVA

Lucknow

Graduate (Any)

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details