Reverse charge on sponsorship

If a company is sponsoring in an event, the invoice is raised for stall charges & sponsorship charges cumulatively of 120000/- & service tax is charged on cumulative value. Is reverse charge applicable in this case & on what amount?

Replies (3)

It is a complete reverse charge in case of sponsorships. Any service provider providing services to Body corporate / partnership firm will attract reverse charge in case of sponsorship.

Is reverse charge applicable on stall charges also included in above 120000? But its amount is not bifurcated. OR reverse charge is applicable on whole 120000?

Section 67 is proposed to amended in finance Bill, 2015 which says......

" (ii) any reimbursable expenditure or cost incurred by the service provider and charged, in the course of providing or agreeing to provide a taxable service, except in such circumstances, and subject to such conditions, as may be prescribed;..............."

for calculaton take it Inclusive of tax if you have not shown service tax sepratly. 

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article assistant

S.K.Bajpai & Co.

Noida

B.Com

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
06 October 2026
Assistant Manager - Audit and Compliance

Ravi K Jain & Co

Noida

Others

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
05 October 2026
Senior Accountant

Vision IT Peripherals Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details