Penalty provision in lavte payment of service tax

We are an assessee of service tax in the service "SUPPLY OF TANGIBLE GOODS" since 16.05.2008. I want to know that there is any ammendments in late payment penalty of service tax. We are paying tax in qarterly and our due date was 05.07.2011. If i want to deposit the service tax alongwith interest @ 18% on today then there is any penalty should be applicable? If yes then what is the calculation of penalty.

Replies (1)

Yes, you are liable to pay penalty under section 76 along with interest under 75 at 18% (13% for small companies).

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
08 October 2026
SALES TELECALLER

HIRE NOVA

Lucknow

Graduate (Any)

View Details
Company
08 October 2026
Account Executive

Elite Taxation

New Delhi

CA Foundation

View Details