Non assessee in service tax claim refund

Pls clarify my doubt.

Could a Non-Assessee in service tax claim service tax refund under notification no. 41/2012.?

Replies (5)
No , he can't made any claim
No For refund need to go through online return process that could be possible after registered with "aces".

A non assessee cant transact with service tax deptt until he is registered with ACES

Those who are replying "NO",  read the Circular No. 919/09/2010-CX Dated 23/03/2010

para captioned Non-Assessee. 

Totally agreed with the answers provided..............................

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
05 October 2026
Senior Accountant

Vision IT Peripherals Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details