Mrp sales

IF I PURCHASE AN ITEM FROM CHINA(QUOTED FOR RS10)  AND ITS MRP IS RS.50 ON CARTON.

THEN CAN I SELL IT IN INDIA FOR RS 150?

 

Replies (3)

1) how china can print in indian rupees?

2) when MRP is marked, then sale price can not exceed MRP ( maximum retail price)

MRP provision become applicable only on those who are under standard weights & measures Act. Pls refer the provisions of Sec 4A of Central Excise Act & your Query shall get solved to a great extent

refer Section 4A of Central Excise Act..

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article Trainee/ CMA Trainee

RMA And Associates LLP

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details