Is there any registration required for Organising an Exhibition?

what are the registrations required before organising an exhibition? 

Replies (3)
Quick Summary
Organising an exhibition may require specific registrations, particularly concerning GST. If you're registered for GST in one state but holding an exhibition in another, you might need to register as a casual taxable person. This registration is typically valid for 90 days and can sometimes be extended, as defined under Section 2(20) of the CGST Act.

Where you are registered under GST ? and where is your exhibition?. please elaborate in detail.
No not required . who told??
cite specific sections.
If he registered under GST in a perticular State, and his exibition in another State, then he Can take registration as Casual taxable person , for 90 days,may get further extension of 90 days . Casual taxable person is define under section 2(20) of the CGST Act.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 07 November 2026
Article Assisstant

DPV & Associates

Chennai

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details