gst on sale of motor vehicle

sale of motor vehicle by registered person to car dealer is taxable under gst....
consideration received Rs. 150000/-
whether this transaction is taxable under gst...???
Replies (4)

YES TAXABLE 

yes GST is applicable on sale of motor vehicle
please provide me the provision applicable here...also rate applicable on such sale
If vehicle was purchased in vat regime and sold in GST will attract GST on 65% of the the Transaction Value (Sale value) 
Plz read notification 37 cgst act dtd. 13/10

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 07 November 2026
Article Assisstant

DPV & Associates

Chennai

CA Inter

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Chartered Accountant

DPV & Associates

Chennai

CA

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Paid Assisstant

DPV & Associates

Chennai

CA Inter

View Details