GST on Licence Fee paid to Railway Department

can GST be applicable on Licence fees paid by tenderar/ contractor to Railway Department?
Replies (2)
Quick Summary
This discussion clarifies whether Goods and Services Tax (GST) is applicable to licence fees paid by contractors or tenderers to the Railway Department. The consensus is that GST is indeed applicable, as the licence fee is considered a supply under Section 7 of the CGST Act 2017, provided it is in furtherance of business. Further opinions are encouraged.

Yes, GST applicable on license fees because licence is part of supply as per section 7 of the CGST act 2017,if it is in the cource of furtherance of business. Take others Opinion as well.
Yes. liable

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Chartered Accountant

DPV & Associates

Chennai

CA

View Details