E-way bill for Gold Diamond Jewellery

Dear Friends,

Are Gold Diamond & Jewellery dealers liable to generate E-way bill for both interstate & intrastate sales?

Thanks
Replies (3)
Quick Summary
This discussion clarifies whether dealers of gold, diamond, and other jewellery are required to generate an e-way bill for both interstate and intrastate sales. The consensus suggests that jewellery is generally exempted from e-way bill requirements, with a reference to rule 138(1) and its annexures for further details.

In case of jewellery e way bill is exempted.

Pls send me cerculer
Originally posted by : vikram kerekar
Pls send me cerculer

you can refer  rule 138(1) and annexure

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Paid Assisstant

DPV & Associates

Chennai

CA Inter

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Chartered Accountant

DPV & Associates

Chennai

CA

View Details