Deduction u/s 35

Is it necessary to take approval from any authority to claim deduction u/s 35 for capital expenditure scientific research work?


Plz clarify.........

Replies (4)

i think there is no need of any prior approval if you fulfill the conditions of sec.35.

NO NEED FOR PRIOR APPROVAL             

No, but you will require certificates which prove that its an approved Scientific indtitution while filing the return :)

Originally posted by : Aparna Raja K.C

No, but you will require certificates which prove that its an approved Scientific indtitution while filing the return :)

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
05 October 2026
Senior Accountant

Vision IT Peripherals Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
08 October 2026
SALES TELECALLER

HIRE NOVA

Lucknow

Graduate (Any)

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details