Cenvat credit on input service

Dear All,

we are service provider of labour charges & errection & commission. Can we take canvat credit on telephone bills & Rent a cab services of these input services.

 

Regards,

NITIN

Replies (5)

Yes you can take cenvat credit

For both services ?

Yaa for both services you can take.

Yes. For more information, read the definition of input service under Cenvat Credit Rules 2004. Read sec 2(I)

As per Rule 2(l) of Cenvat Credit Rules, 2004, the definition of Input Services specifically excludes renting of motor vehicle, if such motor vehicle is not a capital good.

Therefore, renting of cab shall not amount to input service and accordingly, cenvat credit on the same cannot be taken

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
08 October 2026
Account Executive

Elite Taxation

New Delhi

CA Foundation

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details