Can a foreigner get GST registration?

My client is foreign citizen and providing services in India by actually coming in India. He has already got PAN. Can he get GST registration?
Replies (1)

                 Yes, He Can apply as NON resident taxable person , he has to apply for registration prior to 5 days before commencement of his business in India, also registration is compulsory irrespective of the Turnover.
                As per section 2(77) of CGST Act - Non resident taxable person means any person who occasionally undertake transaction involving supply of goods or services or both but who has no fixed place of business or residence in India.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details