Audit and roc

can sister ( CS) of auditor filed ROC returns of the company?

Replies (3)

?????????????????????????????????????????????????????????

No. An auditor's relative cannot provide the services prescribed u/s 144 of companies act.

but as per article shared by you ROC filing is not considered as Managment services and hence not covered in Section 144

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article Assistant

Malhotra Rajesh & Associates

New Delhi

B.Com

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details