Are we supposed to maintain New bill number series, or can continue with the same bill number w.e.f. 1 April, 2019?
You have to follow rule no 46(b) of the CGST rules 2017 ,Its always better to maintain new bill no for New financial year , as same practice for so many years , but you follow CGST rule .
Your are not logged in . Please login to post replies Click here to Login / Register
More recent discussions | Post
apricus india
Navi Mumbai
CA Inter
Malhotra Rajesh & Associates
New Delhi
B.Com
Zerdi & Co. Chartered Accountants
Pune
Fytomax Nutrition Private Limited
Aurangabad
Synergy Keystone
Chennai
Rize.farm
Bengaluru
Vision IT Peripherals Pvt Ltd
Mumbai
I-Genext Consulting Private Limited
CA
India's largest network for finance professionals
Alternatively, you can log in using: