Applicablity of service tax

Sir,

     Our one client doing fabrication on fabric for his client & his client engaged in selling of garments after paying appropriate excise duty & Some of the material were export by his client. Now my client who is engaged in fabrication of fabric is liable to pay service tax or not? Whether any condition is there in availaing mega expemption? Whether he is required to take service tax registration or not? I am also confuse in report clause 4 of Form 3CD Whether the assessee is liable to pay indirect tax or not?

Please Reply as soon as possible.

Thanks in anticipation

 

 

Replies (1)
Not required ST registration.You might have Vat registration number TIN .You can mention the TIN in 3CD ,vat is also indirect tax.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article Trainee/ CMA Trainee

RMA And Associates LLP

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
06 October 2026
Assistant Manager - Audit and Compliance

Ravi K Jain & Co

Noida

Others

View Details