TDS on event manage

Hello
if we have to pay event management fees.. How much TDS should be deduct ?
Replies (2)
Quick Summary
This discussion clarifies the Tax Deducted at Source (TDS) applicable to event management fees. It explains that these payments fall under Section 194C of the Income Tax Act. The applicable TDS rate is either 1% or 2%, depending on the nature of the deductee (individual or firm).

It's a contract - 194C - 1% or 2% depending on the type of deductee
Tds on event management as per provisions of sec 194 c
individual and in the name of firm.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details