Service tax on services by ca

What are the relevant provisions related to service tax on services by Chartered Accountants?

Replies (2)

Service Tax is levied & Collected as per Normal Provisions.

However for Collection of Service Tax upto Certain limit please refer Proviso to rule 6 of STR 1994

Shall I require trade license for new registration of service tax for charging a marketing consultancy fee of INR 1 Lac per month for a delhi based company. If I charge them INR 80000 per month and take balance INR 20000 per month through voucher for Fixed local conveyance ( within Kolkata) shall I be exempted from collection and paying of any service charges and do not require new registration

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details