Reverse charge

Hi,

Sponsorship fees has been paid by a private limited company (service receiver) to an educational university which is a trust for its annual convention day (service provider).It has been given to display its logo as part of its business promotion.Will reverse charge apply on this case?

Pls Clarify.Thanks in advance.

Replies (3)

Yes, Reverse Charge shall apply on the same by virtue of Notification no. 30/2012-ST

Originally posted by : Sumit Grover


Yes, Reverse Charge shall apply on the same by virtue of Notification no. 30/2012-ST

 

Thank you sir.

 

 

Originally posted by : Sumit Grover


Yes, Reverse Charge shall apply on the same by virtue of Notification no. 30/2012-ST

 

Thank you sir.

 

 

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details